تصفیه فاضلاب صنایع غذایی

صنایع تولید روغن گیاهی

مواد خام مورد استفاده ممکن است دانه کتان، آفتابگردان، سویا، خردل، سبوس برنج، ماهوا، کنجد و غیره باشد. مواد شیمیایی مورد استفاده در فرآیند تولید شامل اسیدهای معدنی، سود سوزآور، خاک رنگبر، نمک، کاتالیست نیکل، اسید فسفریک و دیگر موارد می باشد.و محصولات نهایی شامل روغن واناسپاتی، صابون، روغن ها و اسید هستند. معمولا 30 تا 40 درصد از آب مصرفی در نهایت به فاضلاب تبدیل می شود که دربرگیرنده فاضلاب فرآیندهای جانبی، تخلیه ناگهانی بویلرها، فاضلاب حاصل از تصفیه خانه آب، آب حاصل از شست و شوی تجهیزات و سطوح و غیره می باشد.
قبل از تخلیه این فاضلاب ها به محیط نیازمند برخی مراحل تصفیه شامل جذب روغن و گریس، اصلاح Ph، حذف جامدات معلق و تصفیه بیولوژیکی هستند.

صنایع فرآوری میوه

این صنایع فصلی هستند. مراحل اصلی در فرآوری شامل موارد زیر می باشند:
1. آماده سازی مواد اولیه به وسیله پاک سازی کلی به منظور حذف خاک، مواد خارجی، میوه های خشک شده، حشرات و مواد شیمیایی باقیمانده
2. دسته بندی براساس رنگ و درجه رسیدگی میوه ها
3. ایجادبرش به منظور حذف قسمت های لکدار
4. پوست گیری و هسته گیری
5. شست و شو با مواد قلیایی رقیق
6. شست و شو با فشار بالای آب به منظور حذف پوست میوه و قلیای اضافی
7. کنسروسازی و بسته بندی
ممکن است از میوه های خام پردازش شده حجم بالایی از زائدات جامد ( گاهی تا 50 درصد) تولید شود. روش های دفع آن ها شامل موارد زیر هستند:
1. انبار کردن
2. تولید الکل
3. خشک کردن و استفاده به عنوان خوراک دام
4. استفاده از آب میوه فشرده شده به عنوان شربت بعد از انجام تصفیه کافی
5. کمپوست کردن
6. سوزاندن
7. تخلیه به جریان تصفیه خانه ( این عمل می تواند سبب افزایش بارآلی تصفیه خانه تا 60 درصد شود )
8. دفع به دریا
9. وارد نمودن جامدات زائد خرد شده به داخل زائدات مایعی که در آبیاری افشانه ای به کار می روند.
فرآیند تصفیه فاضلاب شامل تصحیح Ph، انعقاد و ته نشینی، به همراه تصفیه بی هوازی و هوازی می باشد.

مقالات حوزه تصفیه فاضلاب

`
دانلود کاتالوگ

تهرانسر-خیابان هفتم بلوار اصلی ( قهرمانی )-ساختمان پارسه-واحد 29
تلفن : 46-44569945(21) 98+
فکس : 44596738 (21) 98+
همراه : 9121872360 98+
ایمیل : info@psne.ir